Go Back   Wiki NewForum | Latest Entertainment News > Career Forum & Tips > Tech Forum & Tutorial > SAP Forum > SAP HR Forum


How to fill the positions


Reply
Views: 1305  
Thread Tools Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 11-16-2009, 07:23 AM
seema seema is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,551
Default How to fill the positions

I am using the pa30 transaction to fill the employee data.

While filling the Organization Assignment ,the following data is required

a)Position
b)Personnel Area
c)Employee Group
d)Employee SubGroup
When i click on the browse ****on for "Positon" ,no options are found.
What should i do to fill the data "posiiton"

Reply With Quote
  #2  
Old 11-16-2009, 07:24 AM
seema seema is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,551
Default

You can create them via PO13 transaction if OM-PA integration is active.
If integration is not active, you can manually create them in table V_528B_C via SM30.
If position is not relevant when hiring personnel, you can just write 99999999 - Default position to that field.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-16-2009, 07:24 AM
seema seema is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,551
Default

Try using PA40 and run the action..
Reply With Quote
  #4  
Old 11-16-2009, 07:24 AM
seema seema is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5,551
Default

in orgassignment IT0001 the data for
a)Position
b)Personnel Area
c)Employee Group
d)Employee SubGroup
is coming from action IT0000.

you can change in org assignment only Pers sub area and payroll area.

To change in org assignment any of the above four you can follow through PA40 action.
which will make It 0000 and IT0001 consistent.
Reply With Quote
Reply

New topics in SAP HR Forum


Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:



Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.
WikiNewForum)